0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter

Internationale associated curators

Voor de 2018 editie van BredaPhoto is het team van Nederlandse curatoren uitgebreid met drie internationale ‘associated curators’. Deze curatoren zijn vanuit hun rijke netwerk en kennisgebied extra ogen en oren voor de invulling van het programma van de komende editie van het fotofestival.

Met de inzet van deze internationale ‘associated curators’ kan BredaPhoto de razendsnelle ontwikkelingen in fotografie op een internationaal niveau volgen en zo dicht in de buurt blijven van bijzondere internationale bewegingen, nieuwe kennis vergaren en eenvoudiger en breder internationaal fotografen talent scouten. We stellen deze curatoren graag aan je voor en nodigen je uit om hun profiel en website te bezoeken:

Mohamed Somji | Dubai
Mohamed is fotograaf en directeur van Golf Photo Plus in Dubai. In 2016 was hij een van de fotografen die werk tijden sBredaPhoto tentoonstelde. Hij toonde toen zijn serie ‘Substations’ die hij samen maakte met Siniša Vlajković.

Yumi Goto | Japan
Yumi is een ervaren onafhankelijke kunst- en documentaire fotografie curator, redacteur, onderzoeker en uitgever uit Japan die zich richt op de ontwikkeling van culturele uitwisselingen die grenzen overschrijden. Hier lees je meer over haar en haar werk.

Azu Nwagbogu | Nigeria
Azu is de oprichter en directeur van de African Artists Foundation (AAF), een non-profit organisatie gevestigd in Lagos, Nigeria. Hij is ook oprichter en directeur van het Lagos Photo Festival, een jaarlijks internationaal kunstfestival van fotografie. Meer over Azu lees je hier. Je kunt hem ook volgen op instagram.