BredaPhoto X Chassé Theater: Nomadics

Voetvolk | Lisbeth Gruwez & Maarten Van Cauwenberghe

Voor aankomend festival bundelen het Chassé Theater en BredaPhoto de krachten! Het Chassé Theater selecteerde de mooiste voorstellingen rondom het thema 'Journeys'.

In Nomadics van het Vlaamse gezelschap Voetvolk maken de bezoekers samen met de dansers een wandeling van de natuur in het buitengebied naar ons theater midden in de stad. De dansers verschijnen op een buitengewone plaats en pikken het publiek op voor een tocht waarin kijken, ervaren en verbinding met het landschap centraal staan. Een unieke ervaring!

Datum
Vrijdag 12 juli, zaterdag 13 juli en zondag 14 juli

Meer info & tickets

€19 – €27, via Chassé Theater

Locatie
Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8

Waar en wanneer?

Om 17.30 uur start de wandeling vanaf Wandelknooppunt 22, Montenslaan, 4891 SN Rijsbergen. We raden je aan om je auto of fiets bij het Chassé Theater te parkeren en met het openbaar vervoer naar het startpunt van de wandeling te reizen. Kies voor de bus Arriva nummer 115, bushalte Claudius Prinsenlaan (Breda) naar de bushalte Krabbenbossen. Bij aankomst steek je de straat over en loop je de Montenslaan in.

Hoewel het aan te raden is deze prachtige wandeling te lopen, is de voorstelling ook de moeite waard zonder de wandeling gedaan te hebben.

Nomadics Voetvolk
©Danny Willems Voetvolk - Nomadics
Over Voetvolk

Voetvolk is het dansgezelschap van danseres/choreografe Lisbeth Gruwez en muzikant/componist Maarten Van Cauwenberghe. Het werk van Voetvolk wordt in grote mate bepaald door improvisatie, performance-elementen, een gedetailleerde visuele verbeelding en een fijnzinnige maar haarscherpe dialoog tussen dans en geluidsontwerp: Gruwez en Van Cauwenberghe sturen elkaar aan met als doel een perfecte symbiose te bereiken tussen het auditieve en het visueel-fysieke.

Breda Photo X Chassé Theater: Nomadics, 12 t/m 14 juli - 20:30 - 21:30, Chassé Theater
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid