Organisatie

Disclaimer

Deze website wordt beheerd door Stichting BredaPhoto. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting BredaPhoto accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van de website, door informatie aangeboden op de website, of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden. Stichting BredaPhoto is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Stichting BredaPhoto of de betreffende licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting BredaPhoto danwel de licentiegevers.

Mocht je problemen ondervinden op onze website, laat dit dan weten via info@bredaphoto.nl Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid