Word BredaPhoto Vriend!

Jouw gift maakt het verschil

Somon Norfolk Shroud 2020

BredaPhoto krijgt steun van overheden en fondsen, maar de financiële steun van ons publiek is echt onmisbaar. Met de donaties van onze vrienden steunen we vooral jong talent met kansen, projecten en gerichte begeleiding.

Jouw gift maakt het verschil
Sluit je aan bij deze betrokken groep liefhebbers van fotografie, kunst en cultuur. Als dank voor je jaarlijkse donatie ontvang je als BredaPhoto Friend speciale voordelen, leuke tips en aanbiedingen.

Hoe werkt het?
Je machtigt ons om je donatie jaarlijks te incasseren. Machtigen is gemakkelijk: je vergeet nooit te betalen en houdt altijd zeggenschap om te stoppen of je machtiging stop te zetten. Meer weten? Neem contact op met friends@bredaphoto.nl

Voorwaarden
BredaPhoto Friends verbinden zich tot een jaarlijkse bijdrage (via jaarlijkse incasso medio september tot wederopzegging). Donaties worden geïncasseerd door Stichting BredaPhoto Fund, die als doelstelling heeft de activiteiten van BredaPhoto te ondersteunen.

Opzeggen kan altijd. De opzegging gaat in met ingang van het volgende contributiejaar. Je kunt een mail sturen aan friends@bredaphoto.nl

ANBI
Doneren aan een ANBI Stichting (zonder winstoogmerk) zoals BredaPhoto betekent dat je donatie aftrekbaar is van inkomstenbelasting. Hier vind je meer informatie.

SEPA machtiging
Incassant: Stichting BredaPhoto Fund
ID 50ZZZ6679920100000
IBAN NL75 ABNA0534121659
KvK66792010
RSIN / Fiscaal nummer: 808579071
www.bredaphotofund.nl

Adres: Speelhuislaan 155
4815 CD Breda
Nederland

 

 

Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid