Tickets

Koop je ticket(s) voor BredaPhoto Festival

Kies je ticket(s)

Dagtickets zijn alleen geldig op de gekozen datum.

De verschillende dagtickets zijn:
  • Dagticket – €19.50
  • Kinderen t/m 12 jaar – gratis toegang
  • Jongeren 13 t/m 18 – €11.00
  • CJP* – €10.00
  • Studenten* – €11.00
  • Vriendenloterij* – €14.50
  • Breda pas* – gratis toegang
  • Middagticket 14-17 uur – €14.50
     

* Alleen geldig op vertoon van je kortingskaart.

 

Let op: koop je dagticket(s) online. Indien dit niet lukt is het mogelijk een ticket aan een van onze kassa’s te kopen (BRACK, Station en StadsGalerij) maar we zijn helaas genoodzaakt hiervoor 1 euro servicekosten per ticket in rekening te brengen.

Geldig op de door jou gekozen dag
Dagtickets
Passe-Partout

Wil je meerdere keren terugkomen? Kies dan voor een Passe-Partout. Met een Passe-Partout kun je zeven weken lang van BredaPhoto genieten wanneer het jou uitkomt. Koop nu je Passe-Partout met laatste kans korting voor maar €35,- (normale prijs €45).

 

Altijd toegang gedurende de gehele periode van BredaPhoto Festival
Passe-Partout
BredaPhoto Magazine

Koop online alvast je BredaPhoto Magazine voor maar 1,50 euro. Honderd pagina’s met achtergrondinformatie over de deelnemende fotografen en handige plattegrond van alle festival locaties. Op vertoon van je betalingsbewijs af te halen bij een van de drie infopunten. Je kunt het Magazine toevoegen aan je virtuele winkelmandje bij aanschaf van je tickets.

 

Wandel en Fietstours

Wil je meer halen uit je bezoek aan BredaPhoto? Reserveer dan een wandel- of fietstour.

Wandel Tours
De wandeltours duren twee uur en je kunt kiezen uit twee verschillende routes: een tour langs de tentoonstellingen in het historische centrum van Breda of een tour langs de tentoonstellingen in de industriële wijk de Belcrum. Beide wandeltours kosten €10 per persoon, inclusief rondleider, exclusief entree BredaPhoto.

Fiets Tours
De fietstour duurt 3 uur en doet zowel het centrum als de Belcrum aan. De tour start bij het informatiepunt in de StadsGalerij aan de Oude Vest 34. Een fietstour kost € 20 per persoon, inclusief fietshuur en rondleider, exclusief entree BredaPhoto.

Let op: naast je ticket voor de tour heb je ook een ticket voor BredaPhoto nodig.

Rondleiding of event op maat

Wil je een exclusieve rondleiding voor je eigen groep? Er zijn privétours beschikbaar tot 20 personen. Voor maximaal 6 personen kost dit 90 euro, voor elke extra persoon boven de 6 komt er 15 euro per persoon bij. Boek je privétour hier.

Kom je met een grotere groep en wil je een rondleiding of event op maat? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden voor jouw studenten of clubleden? Neem voor een offerte op maat contact op met info@bredaphoto.nl

BredaPhoto bezoeken met scholieren voor primair of secundair onderwijs? Kijk voor de mogelijkheden en ons educatief programma bij onze webpagina Educatie.

Kies hieronder je ticket(s):
Geldig op de door jou gekozen dag
Dagtickets
Altijd toegang gedurende de gehele periode van BredaPhoto Festival
Passe-Partout
Haal meer uit je bezoek aan BredaPhoto
Wandel- en Fietstours
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid