Adrianna Chlebicka

Amongst the amid

Adrianna Chlebicka Amongst the amid
Adrianna Chlebicka Amongst the amid
Elke reis heeft een begin- en een eindpunt. Wat daartussen gebeurt – de sporen die we maken om van het ene punt naar het andere te komen en na de reis achterlaten – blijft vaak onduidelijk, ongedefinieerd en wazig. Amongst the amid (tussen het temidden) is geïnspireerd op de ongrijpbare energie in het tussenstation van het begin- en eindpunt van elke reis.

Met gebruik van fotografische archieven van haar familie, richt Adrianna Chlebicka zich op het heden dat gebaseerd is op het verleden. Het resultaat is noch figuratief noch abstract en houdt het midden tussen fotografie en de schilderpraktijk.

Het verleden en de toekomst blijven een statisch punt in onze gedachten, maar het heden is een continu proces, dat voortdurend evolueert en opnieuw vorm krijgt door zowel bewuste als onbewuste stappen. Omdat het ‘hier en nu’ zo dichtbij is en op dit moment gebeurt, hebben we er geen duidelijk zicht op. Er is geen manier om een stap terug te doen en het vanuit een ander perspectief te bekijken. Daarom is het soms zo wazig, verwarrend en willekeurig.

Dit project toont de vorming van het heden. Chlebicka wil een zintuiglijke ervaring oproepen. Haar doel is om de kijker op te laten gaan in de vormen, lijnen en kleurvlakken en contact te laten maken met zichzelf.

Adrianna Chlebicka Amongst the amid
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid