Ilmari Pylvänäinen

Five Hundred Years Dungeon

Ilmari Pylvänäinen Menninkäinen
Ilmari Pylvänäinen Bisnesmies
Willen we niet allemaal nog een beetje kind blijven? In Five Hundred Years Dungeon staat de kinderlijke fantasie en verbeeldingskracht centraal. Al spelenderwijs presenteert Pylvänäinen zijn zelfgemaakte fantasierijke monstermaskers. De rauwe manier van fotograferen en belichting versterken de naïviteit en het theatrale aspect van zijn werk.
Five Hundred Years Dungeon is begonnen als een fotografische publicatie met geënsceneerde foto's, jeugdherinneringen, tekeningen, foto's en gedocumenteerd speelgoed. De huidige serie toont hoe fotografie gebruikt kan worden als een hulpmiddel om de verbeeldingskracht en herinneringen uit het verleden te documenteren. Hiermee koestert Pylvänäinen ‘spelen’ en houdt hij zijn kinderlijke verbeeldingskracht levendig.
Ilmari Pylvänäinen

Ilmari Pylvänäinen (1998, Helsinki, Finland) is een beeldend kunstenaar gevestigd in Helsinki. Pylvänäinen studeert fotografie aan de LAB Lahti University of Applied Sciences. Hij werkt met fotografie, grafiek, audiovisuele projecten en publiceert zines. Zijn werk is gepresenteerd in meerdere groepstentoonstellingen en gedrukte publicaties.

Locatie: Backer and Rueb park

Ilmari Pylvänäinen Minos
Ilmari Pylvänäinen Five Hundred Years Dungeon
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid