Boek een rondleiding

Kies uit verschillende wandel- of fietstours

Wil je meer halen uit je bezoek aan BredaPhoto? Reserveer dan een wandel- of fietstour.

Wandel Tours
De wandeltours duren twee uur en je kunt kiezen uit twee verschillende routes: een tour langs de tentoonstellingen in het historische centrum van Breda of een tour langs de tentoonstellingen in de industriële wijk de Belcrum. Beide wandeltours kosten €10 per persoon, inclusief rondleider, exclusief entree BredaPhoto.

Boek je wandeltour hier.

Fiets Tours
De fietstour duurt 3 uur en doet zowel het centrum als de Belcrum aan. De tour start bij het informatiepunt in de StadsGalerij aan de Oude Vest 34. Een fietstour kost € 20 per persoon, inclusief fietshuur en rondleider, exclusief entree BredaPhoto.

Boek je fietstour hier.

Let op: naast je ticket voor de tour heb je ook een ticket voor BredaPhoto nodig.

Rondleiding of event op maat

Wil je een exclusieve rondleiding voor je eigen groep? Er zijn privétours beschikbaar tot 20 personen. Voor maximaal 6 personen kost dit 90 euro, voor elke extra persoon boven de 6 komt er 15 euro per persoon bij. Boek je privétour hier.

Kom je met een grotere groep en wil je een rondleiding of event op maat? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden voor jouw studenten of clubleden? Neem voor een offerte op maat contact op met info@bredaphoto.nl

BredaPhoto bezoeken met scholieren voor primair of secundair onderwijs? Kijk voor de mogelijkheden en ons educatief programma bij onze webpagina Educatie.

Foto: Ron Magielse
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid