Start Ticketverkoop BredaPhoto

Koop nu je Passe-Partout met Early Bird korting!

Grupo Ewé Bori
Over twee maanden is het zo ver! Op 8 september openen we de deuren van BredaPhoto Festival – Theatre of Dreams en tonen we meer dan 50 fotografen uit 28 landen op 15 binnen- en buitenlocaties in de stad. We starten de verkoop met een zeer voordelig Early Bird tarief voor de Passe-Partouts.

Met een Passe-Partout kun je de gehele periode van BredaPhoto, zeven weken lang, zo vaak je maar wil en wanneer het jou uitkomt (een deel van) de vele tentoonstellingen bezoeken. Je kunt nu je Passe-Partout met Early Bird korting aanschaffen voor maar € 25 (normaal kost deze 45 euro). Met twee bezoeken aan BredaPhoto heb je de Passe-Partout er al uit.

Toch liever een dagticket? Ook deze tickets kun je al kopen. Het voltarief is € 19,50. Ook zijn er speciale tarieven voor kortingskaarthouders beschikbaar. En kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.  Kijk voor het hele overzicht hier.

BredaPhoto Magazine

Bestel ook meteen je BredaPhoto Magazine. In honderd pagina’s bieden we een overzicht van alle deelnemende fotografen. En het magazine bevat de plattegrond met alle locaties – zowel de officiële festival locaties als het BredaPhoto Extended programma van onze culturele partners in de stad. Op vertoon van je betalingsbewijs kun je vanaf 8 september het magazine afhalen bij een van de drie infopunten van het BredaPhoto Festival. Online is het magazine verkrijgbaar voor 1,50 euro, prijs aan de balie 2,50 euro.

Over BredaPhoto 2022 'Theatre of Dreams'

Van 8 september t/m 23 oktober 2022 vindt in Breda de tiende editie plaats van het tweejaarlijkse BredaPhoto Festival. Met als titel Theatre of Dreams gaat deze editie over hoop, verandering en voorstellen voor een nieuwe kijk op de wereld. We tonen werk van meer dan 50 fotografen uit 28 landen, op 15 binnen en buitenlocaties in de stad. Ook dit jaar zijn we weer het grootste fotografiefestival in de Benelux, waar zowel jong talent als gevestigde namen hun werk tonen.

Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid