Cinema of Dreams: Born to be

Tânia Cypriano

Ter gelegenheid van BredaPhoto Festival, organiseren BredaPhoto en Chassé Cinema samen een reeks filmavonden: Cinema of Dreams. Aansluitend bij Theatre of Dreams staan de thema's hoop en verandering centraal. Op dinsdag 11 oktober presenteert Cinema of Dreams Born to be van Tânia Cypriano.
Cinema of Dreams - Dinsdag 11 Oktober

Cinema of Dreams: Born to be

Datum
Dinsdag 11 Oktober

Tijd

19-21.15 uur
Locatie
Chassé Cinema, Claudius Prinsenlaan 8

Tickets

Voltarief € 10,00, verkrijgbaar via Chassé Cinema

Born to be

Kort nadat de staat New York een wet had aangenomen dat transgendergerelateerde zorg gedekt zou moeten worden, begonnen regisseur Tania Cypriano en producer Michelle Hayashi achter de schermen te filmen bij het Mount Sinai ziekenhuis in New York. Het resultaat: een opmerkelijke documentaire over de fysieke maar zeker ook emotionele veranderingen die bij de transgendergerelateerde ingrepen horen.

Door de ervaringen van baanbrekend chirurg Dr. Jess Ting én die van zijn diverse patiëntengroep af te wisselen, brengt Born to Be een perfecte balans tussen meelevende persoonlijke verhalen en ‘fly-on-the-wall film’. De documentaire geeft een unieke inkijk, vooral in de levens, vreugden en angsten van de mensen die erin centraal staan.

 

 

 

CINEMA OF DREAMS: BORN TO BE, Dinsdag 11 Oktober, 19 - 21.15 uur, Chassé Cinema
Ticket(s)
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid