Cinema of Dreams: The Map of Latin American Dreams

Martín Weber

Ter gelegenheid van BredaPhoto Festival, organiseren BredaPhoto en Chassé Cinema samen een reeks filmavonden: Cinema of Dreams. Aansluitend bij Theatre of Dreams staan de thema's hoop en verandering centraal. Op dinsdag 11 september presenteert Cinema of Dreams The Map of Latin American Dreams van Martín Weber.
Cinema of Dreams - Dinsdag 20 September

Cinema of Dreams: The Map of Latin American Dreams

Datum
Dinsdag 20 September

Tijd

19-21.15 uur
Locatie
Chassé Cinema, Claudius Prinsenlaan 8

Tickets

Voltarief € 10,00, verkrijgbaar via Chassé Cinema

The Map of Latin American Dreams

‘Wat is je droom?’ Die vraag stelde Martín Weber tussen 1992 en 2013 aan verschillende mensen in Latijns-Amerikaanse landen. Het resulteerde in de fotoserie Mapa de Sueños Latinoamericanos (kaart van Latijns-Amerikaanse dromen) waarvan hij verschillende werken toont op het BredaPhoto Festival.

Meer dan een decennium later keert Weber terug naar dezelfde mensen en stelt hij ze een nieuwe vraag: ‘Zijn je dromen uitgekomen?’ De antwoorden krijgen de vorm van een gelijknamige documentaire. Hebben ze de dromen overleefd, zijn ze veranderd? In een confrontatie tussen verleden, heden en toekomst – zowel echt als ingebeeld – verbindt een gemeenschappelijke geschiedenis al deze landen en al hun karakters.

CINEMA OF DREAMS: THE MAP OF LATIN AMERICAN DREAMS, Dinsdag 20 September, 19 - 21.15 uur, Chassé Cinema
Ticket(s)
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid