Nineties Productions

On all things earth

Ter gelegenheid van BredaPhoto Festival, organiseren BredaPhoto en Chassé Theater samen randprogrammering met theater en filmavonden, aansluitend bij Theatre of Dreams. Op woensdag 19 oktober presenteren we On all things earth van Nineties Productions.

On All Things Earth

Nineties stelt zichzelf de vraag: maar wat nu als we ons wereldbeeld veranderen? Kunnen we nieuwe verhalen vertellen die leiden tot een andere blik? En zou een nieuwe blik kunnen leiden tot een meer leefbare toekomst? 

On All Things Earth
is een beeldend concert over hoe de mens zichzelf ziet ten opzichte van de wereld om haar heen.

Nineties presenteert in samenwerking met videokunstenaar Noralie (Opposites, Eefje de Visser) en schrijver Han van Wieringen (Toneelgroep Oostpool, NNT) een muzikale voorstelling over samenleven op aarde, continuïteit, onzekerheid, en het toelaten van een open einde.

Multi instrumentalist Frank Rosaly componeert een spanningsvolle geluidswereld en brengt zo samen met acteur Yannick Noomen een gigantische visuele database van alle aardse dingen tot leven. Ze nemen het publiek mee in een verhaal waarin de mens zijn zelfgebouwde voetstuk afbreekt.

On All Things Earth is een heroverweging van de hiërarchische relatie tussen mens en niet-mens, tussen cultuur en natuur, tussen technologie en biologie. Speels creëert Nineties een wereldbeeld waarin ‘deel uitmaken van’ een hele nieuwe lading krijgt.

Woensdag 19 oktober

Theatre of DreamsOn All Things Earth

Datum
Woensdag 19 oktober

Tijd

20.30-22:00 uur
Locatie
Chassé Theatre, Claudius Prinsenlaan 8

Tickets

Vanaf € 10,00, vekrijgbaar via Chassé Theatre

Nineties Productions On All Things Earth
ON ALL THINGS EARTH- Wednesday 19 October, 8.30 PM, Chassé Theatre
Ticket(s)
Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid