De ticketverkoop is gestart

Koop nu je passe-partout met Early Bird korting!

Over minder dan twee maanden is het zover! Vanaf vrijdag 13 september mogen we je verwelkomen op het BredaPhoto Festival – Journeys. We tonen werk van ruim 50 internationale fotografen op verschillende binnen- en buiten locaties in de stad. We starten de kaartverkoop met een mooie Early Bird korting op de passe-partouts.

Met een passe-partout kun je 7 weken lang van het festival genieten zo vaak je maar wil en wanneer het jou uitkomt. Bestel nu je passe-partout met Early Bird korting voor maar €29,50 in plaats van €49,50.

Deze editie introduceren we ook het tweedaags ticket voor €25. Met een tweedaags ticket heb je twee opeenvolgende dagen toegang tot het festival. Handig als je de tentoonstellingen verspreid over 2 dagen wil bezoeken!

Een dagticket is geldig op de door jou gekozen datum voor het voltarief van €17,50. Voor kortingskaarthouders zijn er speciale tarieven beschikbaar. Jongeren tot 18 jaar kunnen het festival gratis bezoeken. Bekijk het volledige overzicht op de ticketpagina.

Ioana Cîrlig
Ioana Cîrlig
Selma Selman
Selma Selman