Bezoek

Praktische informatie

BredaPhoto Festival Theater of Dreams is te bezoeken van 8 september tot en met 23 oktober 2022.

Openingstijden
Dinsdag – Zondag: 10:00 tot 17.00 uur
Kijk voor speciale events buiten de openingstijden in onze eventkalender.

 

 

Tickets
Met een Passe-Partout kun je zeven weken lang van BredaPhoto genieten wanneer het jou uitkomt. Een Passe-Partout kost €45.

Dagtickets zijn alleen geldig op de gekozen datum.

De verschillende dagtickets zijn:
  • Dagticket – €19.50
  • Kinderen t/m 12 jaar – gratis toegang
  • Jongeren 13 t/m 18 – €11.00
  • CJP* – €10.00
  • Studenten* – €11.00
  • Vriendenloterij* – €14.50
  • Breda pas* – gratis toegang

* Alleen geldig op vertoon van je kortingskaart.

Let op: koop je dagticket(s) online. Indien dit niet lukt is het mogelijk een ticket aan een van onze kassa’s te kopen (BRACK, Station en StadsGalerij) maar we zijn helaas genoodzaakt hiervoor 1 euro servicekosten per ticket in rekening te brengen.

Groepskorting
Kom je met een groep studenten van 20 of meer of een andere groep groter dan 20 personen? Neem dan contact op met info@bredaphoto.nl voor kortingsmogelijkheden onder vermelding van ‘aanvraag groepsbezoek’. Ook als je voor je groep een bijzonder event wil organiseren kun je hiermee contact opnemen onder vermelding van ‘aanvraag event’.

Toegankelijkheid

Het merendeel van de BredaPhoto locaties is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen. Er zijn drie (deel)locaties niet toegankelijk voor rolstoelen: de bovenverdieping van MotMot Gallery (de tentoonstelling van Arguiñe Escandón & Yann Gross is alleen bereikbaar via een lange trap, de tentoonstelling van Grupo Ewé is wél toegankelijk voor rolstoelen), Backer & Rueb (alleen bereikbaar via een korte trap) en Electron (de tentoonstelling van Eva Kreuger is alleen bereikbaar via een korte trap, de film van Hind Meddeb alleen via een lange trap).

Bereikbaarheid: Festival Hart Centrum

Voor BredaPhoto Centrum navigeer je het beste naar de StadsGalerij Oude Vest 34

Openbaar vervoer
Centraal Station Breda is één van de BredaPhoto Festival locaties. Zodra je aankomt kun je meteen de BredaPhoto tentoonstellingen bezoeken in drie verschillende ruimtes op het station. Er is ook een informatiepunt aanwezig met ticketverkoop.

Vanaf het station kun je verschillende bussen naar de halte Oude Vest nemen. Je kunt op het station ook een OV-fiets huren.

Parkeren
Kom je liever toch met de auto? Voor BredaPhoto centrum navigeer je het beste naar de parkeergarage Chasséparking, Coulissen 2. Bij inrijden passeer je meteen de 3.sec gallery.

Parkeren kan ook bij Centraal Station Breda. Navigeer hiervoor naar Q-Park, Stationslaan.

Bereikbaarheid: Festival Hart Belcrum

Voor BredaPhotoBelcrum navigeer je het beste naar BRACK, Speelhuislaan 175.

Openbaar vervoer
Centraal Station Breda is één van de BredaPhoto Festival locaties. Zodra je aankomt kun je meteen de BredaPhoto tentoonstellingen bezoeken in drie verschillende ruimtes op het station. Er is ook een informatiepunt aanwezig met ticketverkoop.

Vanaf het station kun je bus nummer 4 richting Haagse Beemden nemen en uitstappen op de halte Belcrumweg. Je kunt op het station ook een OV-fiets huren.

Parkeren
Kom je liever toch met de auto? Parkeren kan bij Centraal Station Breda. Navigeer hiervoor naar Q-Park, Stationslaan. Vanaf het station is het 14 minuten lopen naar BRACK.

Fietsverhuur

In Breda kun je op meerdere punten een fiets huren. Bij Centraal Station Breda zijn aan beide zijden OV fietsen te huren. Tegenover de StadsGalerij in het Centrum is een fietsenstalling die ook fietsen verhuurt. Meteen een goed verhaal horen op de fiets? Boek dan een BredaPhoto fietstour. Fiets inbegrepen voor de duur van de tour.

Wil je meer halen uit je bezoek aan BredaPhoto? Reserveer dan een wandel- of fietstour.
Wandel en Fietstours

Wandel Tours
De wandeltours duren twee uur en je kunt kiezen uit twee verschillende routes: een tour langs de tentoonstellingen in het historische centrum van Breda of een tour langs de tentoonstellingen in de industriële wijk de Belcrum. Beide wandeltours kosten €10 per persoon, inclusief rondleider, exclusief entree BredaPhoto. Je kunt de wandeltours hier boeken.

Fiets Tours
De fietstour duurt 3 uur en doet zowel het centrum als de Belcrum aan. De tour start bij het informatiepunt in de StadsGalerij aan de Oude Vest 34. Een fietstour kost € 20 per persoon, inclusief fietshuur en rondleider, exclusief entree BredaPhoto. Je kunt de fietstour hier boeken.

Let op: naast je ticket voor de tour heb je ook een ticket voor BredaPhoto nodig.

Rondleiding of event op maat

Wil je een exclusieve rondleiding voor je eigen groep? Er zijn privétours beschikbaar tot 20 personen. Voor maximaal 6 personen kost dit 90 euro, voor elke extra persoon boven de 6 komt er 15 euro per persoon bij. Boek je privétour hier.

Kom je met een grotere groep en wil je een rondleiding of event op maat? Of ben je op zoek naar de mogelijkheden voor jouw studenten of clubleden? Neem voor een offerte op maat contact op met info@bredaphoto.nl

BredaPhoto bezoeken met scholieren voor primair of secundair onderwijs? Kijk voor de mogelijkheden en ons educatief programma bij onze webpagina Educatie.

Activiteiten

Naast de wandel- en fietstours organiseert BredaPhoto verschillende activiteiten, zowel gratis als betaald. Van rondleidingen door curatoren tot artisttalks en films. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in onze eventkalender.

Voor kinderen er een speurtocht te koop bij de verschillende informatiepunten.

Wij gebruiken cookies om een optimale ervaring te creëren. Ga voor meer informatie naar ons Privacybeleid